Afhalen

Momenteel kan u al uw bestellingen en pakketten gratis afhalen bij onze boerderijwinkel in Andijk. Daarnaast is het voor veel producten en pakketten ook mogelijk om deze thuis te laten bezorgen of bij een afhaalpunt af te halen. Momenteel hebben we een afhaalpunt in Wognum, Venhuizen, Opperdoes en Zwaag. De pakketten kan u op vrijdag vanaf 16 uur afhalen op het afhaalpunt.

Bezorgen

Momenteel bieden wij voor de groentepakketten bezorgingen aan in de volgende gemeenten, dus ook alle dorpjes die binnen deze gemeenten vallen:

  • Gemeente Hoorn
  • Gemeente Stedebroec
  • Gemeente Medemblik
  • Gemeente Drechterland
  • Gemeente Enkhuizen
  • Purmerend Stad

De kosten voor het bezorgen zijn €4,95 per bezorging. Verzending en levering zal, tenzij anders doorgegeven, plaatsvinden op vrijdag.

Bezorgkosten

Bezorgen is helaas nooit gratis. De brandstof moet betaalt worden en natuurlijk het salaris van de bezorger. We kiezen er daarom voor om de bezorgkosten door te rekenen naar u als klant. ‘Gratis bezorgen’ zou ook een optie zijn, maar dan moeten we de kosten doorberekenen in de producten in onze webshop, waardoor u dan vaak duurder uit bent. Zijn de bezorgkosten te hoog, kies dan voor een afhaalpunt of bestel samen met vrienden, familie of buren. 

Retourneren

Wij leveren voornamelijk verse producten, deze producten kunnen helaas niet geretourneerd worden. Bent u niet tevreden over het geleverde product, neem dan alstublieft contact met ons op voor een passende oplossing! Bij de producten die niet geretourneerd kunnen worden staat dit vermeld! Houdbare producten kunnen wel geretourneerd te worden, dit kan u zelf doen via uw regionale PostNL punt. Klik hier voor meer informatie over retourneren!